AcasăNewsVezi ce se aude pe holurile Palatului Victoria despre Tariceanu

Vezi ce se aude pe holurile Palatului Victoria despre Tariceanu

Orice problema ar avea, Emil Boc se calmeaza dupa ce-l injura zdravan pe Calin Popescu Tariceanu

Pe langa referirile la “greaua mostenire” cu care ne asasineaza de la preluarea mandatului, Emil Boc se pare ca a dezvoltat o obsesie pentru Calin Popescu Tariceanu.

Orice problema ar avea, Emil Boc se calmeaza dupa ce-l injura zdravan pe Calin Popescu Tariceanu

Cat e ziua de lunga, premierul Emil Boc tot cu Tariceanu-n gand sta.  Nu de putine ori, functionarii guvernamentali au dat nas in nas, pe holurile Palatului Victoria, cu seful Executivului, care, mergand bezmetic, bolborosea ceva la adresa predecesorului Calin. Prezente la astfel de scene hilare, surse din Guvern, ne-au povestit ca de cele mai multe ori Tariceanu este pomentit intr-un context profund crestinesc cu “pasti” si “dumnezei” in coada.  “Indiferent ce problema ar aparea, odata isi aduce aminte de Calin Popescu Tariceanu si incepe sa-l injure. Merge pe holuri si-l injura. Cea mai mare problema este ca liberalul a avut atatia bani pe mana, in timp ce el (premierul n.r) trebuie sa conduca un guvern de criza”, ne-au mai declarat sursele din preajma premierului.

Discutii fara perdea

La fel de savuroase ca plimbarile lui Emil Boc prin Palatul Victoria sunt si sedintele de guvern, ministii obisnuind sa foloseasca un limbaj mai mult decat colorat. De departe, campioana exprimarilor fara perdea este Anca Boagiu, ministrul Transporturilor. Ce-i drept, aceasta nu injura de dragul de a injura, ci pentru simplul fapt ca Gheorghe Ialomitianu, colegul de partid si guvern, reuseste sa o starneasca de fiecare data cu interventiile sale neinspirate.

author avatar
Adelina Ionicel
1.658 afisari

1 COMENTARIU

  1. Care-s dom’le funcţionarii guvernamentali care au făcut asemenea descoperiri epocale. Şi cum de ţi-au povestit ţie. Au venit la punctul tău de lucru de pe centură, şi aţi stat la taclale „în exerciţiul funcţiunii”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger