AcasăNewsVezi ce personalitati vor asista la ceremonia de deschidere Londra 2012

Vezi ce personalitati vor asista la ceremonia de deschidere Londra 2012

Ceremonie de deschidere Londra 2012: Nume sonore asteptate sa asiste la evenimentul din seara de 27 iulie (foto: sptfm.ro)

Ceremonie de deschidere Londra 2012: lumea intreaga numara orele pana la inceperea spectacolului din capitala Marii Britanii, cu ocazia inceperii Jocurilor Olimpice din aceasta vara.

Ceremonie de deschidere Londra 2012: Nume sonore asteptate sa asiste la evenimentul din seara de 27 iulie (foto: sptfm.ro)

Ceremonia de deschidere a JO Londra 2012 va incepe vineri seara si va dura in jur de trei ore, spectacolul organizat in cele mai mici detalii de catre britanicul Danny Boyle, regizorul premiat cu Oscar pentru „Slumdog Millionaire”, urmand sa fie vazut de peste un miliard de telespectatori din lumea intreaga. Se asteapta ca show-ul grandios sa fie plin de momente legate de traditia filmului si a muzicii britanice. Mai mult ceremonie de deschidere a Olimpiadei Londra 2012 va include, asa cum era de asteptat momentul aducerii pe stadionul din Stratford a flacarii olimpice.

La ceremonie de deschidere a Olimpiadei Londra 2012 vor lua parte regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care va fi intampinata oficial la intrarea in Stadionul Olimpic de catre Presedintele Comitetului Olimpic, Jacques Rogge, Printul William si sotia sa, Kate, Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite, dar si fotbalistul David Beckham si tenismena Maria Sharapova. De asemenea, se pare ca Paul McCartney va sustine un recital la finalul ceremoniei de deschidere Londra 2012. La Olimpiada de la Londra din 2012 vor participa peste 10.000 de atleti din 204 tari, printre care si Romania.

author avatar
Cristina Stefan
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger