AcasăNewsVezi ce le-a transmis Barack Obama romanilor, de Ziua Nationala!

Vezi ce le-a transmis Barack Obama romanilor, de Ziua Nationala!

(foot: facebook)

Presedintele SUA, Barack Obama, le-a transmis romanilor, prin intermediul secretarului de stat, Hillary Clinton, “toate urarile de bine”, cu ocazia Zilei Nationale a Romanilor, potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Departamentului de Stat.

(foto: facebook)

„In numele presedintelui Obama si al poporului american, imi face deosebita placere sa le transmit toate urarile de bine romanilor, cu ocazia Zilei Unirii, 1 Decembrie”, le-a adresat Hillary Clinton romanilor.

Mesajul Statelor Unite este o dovada a importantei pe care tara noastra o are in procesele de pace si prosperitate din intreaga lume, a mai transmite sefa diplomatiei americane. „Sprijinul vostru in NATO si in alte organizatii internationale a ajutat la avansarea idealurilor pentru libertate si democratie. Impreuna, muncim in Balcani si Afganistan, pentru a le da milioanelor de oameni speranta unui viitor mai bun”, a spus Clinton.

La finalul mesajului, adresat cetatenilor tarii noastre, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, secretarul de stat a precizat ca Statele Unite cred intr-un parteneriat romano-american de lunga durata.

author avatar
Alina Costache
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger