AcasăNewsVezi ce declaratii face avocata familiei Ghinescu, privind arestarea lui Cioaca!

Vezi ce declaratii face avocata familiei Ghinescu, privind arestarea lui Cioaca!

(foto: captura Acces Direct)

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a vorbit despre procesul de miercuri, in care judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a principalului suspect, Cristian Cioaca.

(foto: captura Acces Direct)

„Lui Cioaca ii disparuse zambetul ironic de pe fata, cu care ne obisnuise. Era nelinistit”, a spus Crina Radu, in direct la Acces Direct. Totodata, avocata a sustinut ca inculpatul a parasit sala inainte ca magistratii sa dea verdictul.

Femeia a afirmat ca, desi avocata lui Cioaca a sustinut ca petele de sange ar fi rezultatul unor avorturi facute de Elodia, acest lucru nu poate fi posibil: „Sa nu uitam ca petele de sub pardoseala nu aveau cum sa ajunga acolo tocmai din incaperea alaturata. Doamna avocat a sustinut ca sangele s-ar fi scurs din baie in dormitor, dar cum ar fi posibil acest lucru, sa treaca prin gresie, prin usa, prin pereti”.

Avocata a tinut sa precizeze ca martorii invocati de aparare nu au facut niciodata declaratii legat de faptul ca Elodia Ghinescu ar fi fost intr-o stare de depresie, sau ca sangele de sub pardoseala ar fi provenit de la niste posibile avorturi.

De asemenea, Crina Radu a afirmat ca nici Cristian Cioaca si nici avocata lui nu au vrut sa asiste la perchezitii, si ca, dupa ce a picat testul poligraf, inculpatul a refuzat in mod constant sa faca un nou test.

 

 

author avatar
Alina Costache
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger