AcasăNewsVezi ce crede Opozitia despre vizita IPS Ioan Selejan la sediul PDL...

Vezi ce crede Opozitia despre vizita IPS Ioan Selejan la sediul PDL

IPS Ioan Selejan a vizitat, ieri, sediul PDL. Pedelistii se jura insa ca nu l-au vazut, de unde se deduce ca politica este intr-adevar paralela cu cele sfinte.

Arhiepiscopul Ioan Selejan a fost in sediul PDL, dar pedelistii nu l-au vazut

Spre deosebire de democrati, camerele de vedere au inregistrat prezenta arhiepiscopului Harghitei si Covasnei la sediul partidului condus de Emil Boc, taman in timpul sedintei BPN. Chestionat de ziaristi, inaltul prelat a raspuns laconic ca a venit “pentru o problema personala”. Desi omul a stat inauntru mai bine de o jumatate de ora, pedelistii mai ca nu s-au jurat, la finalul BPN-ului, ca nu l-au vazut.

“Ce sa caute un arhitepiscop la sedinta BPN? Nu a fost acolo, nu l-am vazut”, nu s-a lasat Sever Voinescu “spart” de ziaristii insistenti. Mai glumet din fire, Theodor Paleologu a lansat razand o varianta fantezista: “S a inscris in PDL! Nu-l vedem, dar este”. Secretul pastrat cu strasnicie de democratii lui Boc a fost “descifrat” de Opozitie. Care, are, ca de obicei, variante diferite, in functie de partidele care o compun. “Daca tot s-a dus insa la sediul PDL, putea sa profite de ocazie si sa incerce exorcizarea partidului condus de Emil Boc. Desi, la cati draci sunt acolo, e greu de crezut ca ar fi suficienta o singura slujba”, a sustinut convins liberalul Mihaita Calimente.

Spre deosebire de pesedistul Radu Moldovan, care a ales registrul sobru: “IPS Ioan este ingrijorat de ceea ce se intampla in Harghita si Covasna in ultima perioada. Face mari eforturi sa pastreze macar o urma de romanism in aceea zona si sunt convins ca a cerut PDL sa trateze cu mai multa responsabilitate tema regionalizarii”.

author avatar
Simona Badulescu
1.185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger