AcasăNewsVezi ce ascund problemele cu spatele ale Andreei Raicu

Vezi ce ascund problemele cu spatele ale Andreei Raicu

Andreea Raicu, incercata de problemele de sanatate

Prezentatoarea Andreea Raicu ar avea si alte probleme de sanatate decat cele legate de coloana. Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta si-a facut, in toamna, o serie de controale la stomac si la sani.

Andreea Raicu, incercata de problemele de sanatate

Desi a vorbit public doar de niste probleme cu spatele, Andreea Raicu si-a facut si alte analize, printre care ecografii la san, ecografii abdominale si citologie din secretia mamara. Conform apropiatilor, testele ar fi confirmat prezenta unor microchisturi la nivelul sanilor, insotite de o scurgere mamelonara.

Ganduri negre

Sub influenta gandurilor negre de atunci, Andreea Raicu posta pe blog un mesaj pentru cititori, intrebandu-i cat de multa grija au de ei. „Asa cum organismul mi-a aratat ca nu imi face bine consumul de carne, la fel mi-a dat si alte semnale puternice pe care nu le-am luat in seama”, scria vedeta in octombrie.

Desi par grave, rezultatele analizelor la san nu ar fi atat de problematice pentru vedeta. „Trei sferturi dintre femei au formatiuni tumorale la nivelul sanilor. Ectazia canaliculara este cea mai frecventa cauza care da scurgere mamelonara. Aceasta se poate rezolva prin tratament. Daca ea devine persistenta si sangvinolenta, se recomanda operatia, la un moment dat”, a explicat un specialist oncolog, pentru ziarul National.

Controale regulate

„Spatele nu trebuie sa doara pur si simplu, capul nici atat pe termen lung, ametelile nu trebuie sa existe, nici durerile la san sau alte probleme care te duc fortat la doctor”, a mai scris Andreea, evitand sa scoata in evidenta durerile la san. Aceasta i-a sfatuit pe fanii ei sa mearga la controale medicale anuale, pentru a trata bolile in faza incipienta. Pana la inchiderea editiei, Andreea Raicu nu a putut fi contactata.

Bianca Dima

author avatar
eNational
1.455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger