AcasăNewsVezi care vor fi capitalele noilor judete ale Romaniei!

Vezi care vor fi capitalele noilor judete ale Romaniei!

Iasi- Palatul Culturii. Importanta noilor capitale de judet va creste

Capitalele noilor judete ale Romaniei vor deveni orase extrem de puternice din punct de vedere administrativ dar si economic. Adevarate centre de atractie pentru investitori, dar si pentru forta de munca. Ele vor concentra si coordona activitatea unor teritorii care insumeaza cate cinci- sase din vechile judete.

Iasi- Palatul Culturii. Importanta noilor capitale de judet va creste

Capitalele noilor judete vor fi: Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Bucuresti, a anuntat secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Acesta a declarat ca guvernul vrea sa isi asume raspunderea pe proiectul legii de reorganizare administrativ-teritoriala a Romaniei.

„Nu e hotarare unanim luata. E la faza de discutie, aceea de a incerca sa adoptam pana la sfarsitul acestei luni proiectul de lege care vizeaza modificarea legii de impartire administrativ-teritoriala prin angajarea raspunderii de catre Guvern. Eu cred ca nu exista elemente care sa conduca spre blocarea initiativei actualei majoritati, dar atat timp cat nu suntem in faza unei hotarari finale putem pune si o asemenea idee in discutie”, a spus Oltean.

author avatar
A.P. Redactor
1.112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger