AcasăNewsVezi care sunt trendurile date la Paris pentru sezonul primavara–vara 2012

Vezi care sunt trendurile date la Paris pentru sezonul primavara–vara 2012

Finalul si in acelasi timp punctul culminant al spectacolului international al modei il reprezinta Saptamana Modei de la Paris – eveniment care anul acesta s-a desfasurat din 27 pana pe 5 octombrie.

Pe langa prezentarile spectaculoase puse in scena de prestigioase case de moda precum Chanel, Louis Vuitton, Dior sau Alexander McQueen, editia de anul acesta a insemnat si debutul unor nume noi pentru case ca Balmain, Kenzo sau Chloé. Reprezentantii revistei Grand’Or, prezenti la Saptamana Modei, au selectat pentru ziarul National acele look-uri care ilustreaza perfect trendurile sezonului primavara–vara 2012.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

„Aceasta este o colectie despre exces“, a declarat Sarah Burton inaintea show-ului. Corsete, voaluri si dantela sunt doar cateva detalii din aceasta linie romantica si bineinteles extrem de seducatoare.

Chanel

Chanel

Karl Lagerfeld a re-creat o lume subacvatica in Grand Palais, lasand modelele sa defileze in chip de nimfe pe catwalk. Combinatia de sifon si matase stralucitoare a constituit punctul forte al colectiei.

Chloé

Chloé

Clare Waight Keller a creat prima linie pentru Chloé pornind de la fotografii ale artistului David Bailey – o colectie vaporoasa, cu fuste plisate si pantaloni evazati.

Kenzo

Kenzo

Noul duo creativ al casei, format din designerii Humberto Leon si Carol Lim, a prezentat o colectie extrem de colorata, cu imprimeuri cu papagali, dar si detalii sport.

Balmain

Balmain

Noul designer, Olivier Rousteing, mentine reteta de succes a casei Balmain. Pe langa creatiile in stilul rock- sic, in colectia actuala regasim si detalii baroce sub forma de imprimeuri extrem de sofisticate.

author avatar
eNational
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger