AcasăNewsVezi care sunt cele mai costisitoare senzatii tari

Vezi care sunt cele mai costisitoare senzatii tari

Vision SF50

Cand spunem adrenalina si motoare puternice, de obicei ne gandim la luxosii bolizi Ferrari, Lamborghini sau Bugatti. Exista insa cateva mici companii care vor sa-i faca pe cei bogati si temperamentali sa uite de bolizi.

Cum anume? Venind cu contraoferte cel putin neobisnuite: planoare, motociclete cu design SF sau ambarcatiuni dintre cele mai stranii. Haideti sa aflam cat poate costa o astfel de experienta.

Pe aripile vantului

Vision SF50

Compania Cirrus le propune celor pasionati de zbor monomotorul Vision SF50, despre care inginerii care l-au construit spun ca este extrem de stabil si usor de manevrat.  Si tot ei ne asigura ca aparatul imbina perfect performanta aeroplanelor monomotor si clasa avioanelor ultrausoare. Pentru 1 700 000 de dolari, Vision SF50 asigura o viteza de croaziera de peste 550 km/ora, o distanta maxima de zbor de 1900 de km si un plafon de 7500 de metri.

Regina soselelor

Confederate P12 Fighter Combat

Cu 1966 de centrimetri cubi si doi cilindri in V, motorul Confederate P12 Fighter Combat produce nu mai putin de 160 de cai putere. Modelul costa in jur de 100 000 de euro, fiind produs in editie limitata la 50 de exemplare de catre Confederate Moto Company.

Bestia din adancuri

Seabreacher X

Innerspace Production a produs unul dintre cele mai ciudate submersibile. Este vorba despre Seabreacher X, un model bipost, cu un motor de 260 de cai putere ce poate propulsa aparatul la viteza maxima de 50 de mile/ora sub apa si 25 de mile/ora la suprafata. Seabreacher X este produs in doar zece exemplare, ceea ce inseamna ca pana si responsabilii companiei stiu ca nu se vor gasi prea multi excentrici care sa plateasca intre 65 000 si 85 000 de euro pentru acest monstru.

author avatar
eNational
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger