AcasăNewsVezi care sunt cei mai bine imbracati oameni ai lumii

Vezi care sunt cei mai bine imbracati oameni ai lumii

Fie dorinta secreta, fie soapta discreta sau chiar afirmatie fatisa, una dintre cele mai importante aspiratii ale vedetelor este sa se constituie in modele de stil pentru admiratorii lor, ceea ce putine dintre ele chiar si reusesc.

1. Kate Middleton

Este acum ducesa de Cambridge si si-a luat rolul in serios: fiecare aparitie a ei este una impresionanta din punct de vedere vestimentar, fie ca este semnata Alexander McQueen, Roland Mouret, Erdem, Manolo Blahnik ori Joseph, frumusetea lui Kate sporind efectul.

 

 

 

 

 

 

 

2. Carla Bruni-Sarkozy

N-a fost nicicand o mare frumusete, insa n-ar fi ajuns vreodata supermodel daca nu ar fi fost fericita posesoare a unui farmec extraordinar. Prima-doamna a Frantei si cantautoare, Carla se remarca prin alegerea unor outfit-uri care-i pun in valoare personalitatea, adesea creatii Dior.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Mozah bint Nasser Al Missned

Sotia emirului Qatarului este o femeie foarte frumoasa, eleganta si ultrarafinata care nu se sfieste sa aleaga tinute in culori tari, uneori chiar total look-uri stenice. Printre designerii sai preferati se numara Karl Lagerfeld si Jean Paul Gaultier.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Printesa Charlene de Monaco

E o frumusete sud-africana, fosta sportiva de performanta. Nu mi-a parut verosimila postura ei de mireasa indecisa, insa sunt extrem de potrivite alegerile ei vestimentare fiindca Charlene are clasa, iar acest lucru e mereu evidentiat de preferinta ei pentru Armani Privé.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Tilda Swinton

Detinatoare a unui Oscar pentru filmul Michael Clayton, Tilda este intotdeauna o aparitie. Fie ca o vezi pe covorul rosu al unui festival de film al carui juriu il prezideaza, ori este prezenta la premiile Academiei Americane de Film, Tilda face intotdeauna impresie prin tinutele Ferragamo, Blumarine, Comme des Garçons ori Chloé.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Christine Lagarde

E privita de catre multa lume drept una dintre cele mai puternice femei din lume si nu e usor sa contrazici o astfel de opinie, daca te gandesti ca vorbim despre sefa FMI. E mereu perfect imbracata, cel mai adesea in Chanel, si prefera accesoriile care-i evidentiaza feminitatea, cum sunt esarfele, fiindca nu e lesne sa fii femeie intr-o asemenea functie.

 

 

 

 

 

 

 

7. Carey Mulligan

Are, la cei 26 de ani ai sai, un premiu BAFTA in palmares, pentru rolul principal din filmul An Education. Britanica este una dintre cele mai bine imbracate femei din showbiz si se da in vant dupa creatii semnate Prabal Gurung, Marc Jacobs, Dior sau Lanvin.

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Arpad Busson

Este unul dintre miliardarii lumii care adora sa fie in lumina reflectoarelor. A fost logodit cu Elle MacPherson, au impreuna doi copii, si, recent, cu Uma Thurman. Fundatia sa, Absolute Return for Kids, este activa si in Romania. Busson este recunoscut pentru gusturile sale vestimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Colin Firth

El este castigatorul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal din filmul The King’s Speech si, in acelasi timp, unul dintre cei mai iubiti actori britanici. Nu e Colin intruchiparea lui Fat-Frumos, insa e sarmant si extrem de talentat. Costumele lui sunt deseori realizate de Tom Ford.

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Armie Hammer

Actorul american in varsta de 25 de ani s-a facut remarcat in filme ca Desperate Housewives, Arrested Development, Gossip Girl sau The Social Network. Prefera costumele Armani, iar faptul ca e considerat unul dintre cei mai bine imbracati barbati din lume ii va spori notorietatea.

author avatar
National
1.245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger