AcasăNewsVezi aici repartizarea computerizata in liceele din TOATE JUDETELE DIN ROMANIA (EDU.RO)

Vezi aici repartizarea computerizata in liceele din TOATE JUDETELE DIN ROMANIA (EDU.RO)

admitere-liceu-elevi-repartizarea-computerizata-liceele-TOATE-JUDETELE-ROMANIA-EDU-RO-foto-bzi.roVezi aici repartizarea computerizata in liceele din TOATE JUDETELE DIN ROMANIA (EDU.RO)

Repartizarea computerizata a candidatilor in liceele de stat din toate judetele din Romania in 2011 s-a incheiat. MECTS prin edu.ro iti arata la ce liceu ai fost repartizat! Din 193.894 elevi care au depus optiuni, au fost repartizati 191.783, iar 2.111 candidati nu au putut fi repartizati deoarece au completat prea putine optiuni in fisa de admitere (1,09% din total).

admitere-liceu-elevi-repartizarea-computerizata-liceele-TOATE-JUDETELE-ROMANIA-EDU-RO-foto-bzi.ro
Vezi aici repartizarea computerizata in liceele din TOATE JUDETELE DIN ROMANIA (EDU.RO)

Candidatii care nu participa la prima repartizare computerizata sau nu sunt repartizati vor putea completa fisele de optiuni intre 14 iulie si 19 iulie. Cea de-a doua etapa de repartizare computerizata in licee a candidatilor va avea loc in 22 iulie, iar depunerea dosarelor intre 23 si 25 iulie. Cea de-a treia repartizare computerizata in licee va avea loc intre 5 si 7 septembrie.

Vezi aici la ce liceu ai intrat in urma repartizarii computerizate!

Conform rapoartelor statistice, specializarile care au dominat topul preferintelor elevilor sunt matematica – informatica de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” si economic de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu”, ambele din Bucuresti, precizeaza comunicatul MECTS.

Primele trei specializari din tara, in ordinea ultimei medii de admitere, sunt: matematica-informatica bilingv, engleza de la Colegiul National ”Sf. Sava” din Bucuresti – 9,94; matematica-informatica bilingv, engleza de la Colegiul National ”Fratii Buzesti” din Craiova – 9,88; stiinte ale naturii bilingv, engleza de la Colegiul National ”Mircea cel Batrân” din Constanta – 9,86, se mai arata in comunicatul MECTS.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.855 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger