AcasăNewsVezi AICI ce ipoteze au anchetatorii in cazul mortii omului de afaceri...

Vezi AICI ce ipoteze au anchetatorii in cazul mortii omului de afaceri Valeriu Damian!

Razbunarea sau jaful sunt doua dintre ipotezele luate in calcul de anchetatori in cazul mortii omului de afaceri din Bacau, Valeriu Damian.  In acest caz, anchetatorii au mai multi suspecti.

Procurorul Felix Banila, de la Parchetul Tribunalului Bacau, spune ca omul de afaceri a fost gasit legat in locuinta sa si prezenta mai multe urme de lovituri pe corp. Potrivit anchetatorilor, din primele cercetari rezulta ca ar exista o legatura intre loviturile aplicate omului de afaceri si decesul acesteia.

Potrivit lui Banila, ar fi vorba de mai mult de un suspect in acest caz, pentru ca pe unul dintre gardurile imobilului s-au găsit mai multe urme de noroi, ceea ce indica faptul ca agresorii au sarit gardul pentru a ajunge in curte.

Procurorii continua ancheta in acest caz, asteptand raportul detaliat al cercetarii de la fata locului si expertiza medico-legala.

Omul de afaceri bacauan Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta sa din judetul Bacau in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 3.00, de către sotia sa, care a sunat la numarul unic de urgenta 112.

Valeriu Damian avea picioarele legate si mai multe urme de lovituri pe corp.

Omul de afaceri Valeriu Damian (66 de ani) era casatorit si avea doua fete. El detinea mai multe benzinarii si magazine cu piese auto.

Suspiciune de crima la Bacau: Om de afaceri gasit mort, legat si cu urme de lovituri pe corp

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger