AcasăNewsVesti triste despre tanara romanca disparuta in Nepal

Vesti triste despre tanara romanca disparuta in Nepal

Prietenii au lansat, pe o retea de socializare, un apel menit sa dea de urma Adinei, insa tot ei au fost si cei care au anuntat un final trist al acestei operatiuni.

In conditiile in care nu mai stiau nimic despre ea de cateva zile, in tot acest timp fiind asteptata sa revina acasa din calatoria din Nepal, prietenii Adinei Popescu au folosit Facebook-ul pentru a incerca sa dea de urma tinerei in varsta de 26 de ani, pasionata de alpinism. Din pacate, tot ei au anuntat – pe pagina firmei la care lucra tanara- si faptul ca o echipa ar fi gasit trupul romancei plutind intr-un rau. „A fost prinsa intr-o alunecare de teren si nu a supravietuit”, se mentioneaza in mesajul respectiv.

E important de mentionat faptul ca pana la acest moment, MAE nu a confirmat aceste informatii in privinta sfarsitului actiunii de cautare a romancei.

Adina Popescu plecase din tara in escalada in Nepal. A ajuns la destinatie pe 11 iulie, urmand sa revina pe taram autohton o saptamana mai tarziu. In rastimpul in care s-a aflat in Nepal luase legatura cu amicii si cu apropiatii ei, ba chiar le-a trimis si fotografii din excursie. La un moment dat, insa, cei dragi au pierdut legatura cu Adina. Tanara era de negasit inca de sambata trecuta, de pe 16 iulie. In incercarea de a da de ea, prietenii s-au mobilizat si au strans bani pentru a o putea cauta cu un elicopter, in zona Annapurna, unde se crede ca ar fi fost zarita ultima oara.

sursa foto: facebook.com/marketizator

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger