AcasăNewsVești rele despre vremea din Capitală. Frig și condiții de lapoviță

Vești rele despre vremea din Capitală. Frig și condiții de lapoviță

Nici vorbă de o îmbunătățire a vremii în perioada imediat următoare, în Capitală. Dimpotrivă, veștile nu sunt deloc cele la care sperau bucureștenii care nu se împacă tocmai ușor cu ploile și frigul. Așasar, e bine să vă adaptați garderoba la condițiile de vreme rece!

O actualizare a prognozei special emise de către specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru Capitală indică faptul că începând de joi la prânz și până vineri dimineață, la ora 8, vor fi episoade cu ploi, va fi și vânt, rafele ce temporar vor atinge viteze de 45-55 km/h. Valorile termice vor fi mai scăzute decât din zilele precedente. Dacă joi maxima zilei va ajunge la 10-11 grade, vineri dimineață mercurul din termometre nu va mai depăși 3-4 grade.

Pentru intervalul vineri ora 08- sâmbătă ora 10, meteorologii spun că în Capitală vremea se va răci semnificativ, iar precipitațiile vor fi nu doar sub formă de ploaie. Mai exact că, spre seară și noaptea, vor fi condiții de lapoviță. Vântul va spori senzația de rece, maxima zilei fiind anunțată în jurul valorii de 5-6 grade. Sâmbătă dimineață, mercurul din termometre va ajunge să indice o minimă de 0-1 grad spun meteorologii.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger