AcasăNewsVesti rele de la meteorologi: ploi in majoritatea regiunilor si precipitatii mixte...

Vesti rele de la meteorologi: ploi in majoritatea regiunilor si precipitatii mixte la munte

In cazul in care sperati ca vremea se va imbunatati, in urmatoarele ore, va anuntam ca vestile de la meteorologi nu sunt deloc in masura sa confirme aceste asteptari. Dimpotriva. Sunt anuntate ploi si chiar ninsori, insa acesta din urma pot aparea doar in zonele montane inalte.

Astfel, incepand din aceasta seara, de la ora 20, si pana maine la pranz, mai exact la ora 12, vremea va fi instabila, cerul va fi acoperit de nori, care vor cerne ploi – moderate cantitativ- in majoritatea regiunilor tarii, dar si precipitatii mixte, la munte.

Prognoza pentru urmatoarele ore i-a facut pe specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) sa emita o informare meteo. Reprezentantii ANM mentioneaza ca, de miercuri seara si pana joi la pranz, vor cadea ploi in mare parte din tara, cu precizarea ca in Oltenia si in regiunile de deal si munte ale Banatului si Munteniei, cantitatile de precipitatii pot depasi 15-20 l/mp.

In zona montana inalta, mai precis pe crestele muntilor, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul isi va face si el simtita prezenta, indeosebi in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali, unde se asteapta sa spulbere zapada.

sursa foto: obiectiv.info

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger