AcasăNewsVeşti proaste pentru şoferi: Volkswagen nu mai vinde maşini pe benzină şi...

Veşti proaste pentru şoferi: Volkswagen nu mai vinde maşini pe benzină şi pe motorină!

vw electricVeşti proaste pentru şoferi: Volkswagen nu mai vinde maşini pe benzină şi pe motorină!

Volkswagen va înceta să mai vândă mașini cu motoare cu combustie internă în Europa până în 2035, deoarece va trece la vehicule electrice, a declarat sâmbătă un membru al consiliului de administrație. Această trecere va fi întârziată în Statele Unite și China.

În Europa, vom ieși din afacerea cu vehicule cu ardere internă între 2033 și 2035, iar în Statele Unite și China ceva mai târziu”, a declarat Klaus Zellmer, un membru al consiliului de administrație al Volkswagen, pentru ziarul Muenchner Merkur.

În America de Sud și Africa va dura mult mai mult din cauza faptului că condițiile politice și de infrastructură lipsesc în continuare”, a afirmat el.

De ce nu mai fabrică VW motoare pe benzină şi pe motorină?

Lideri europeni de la Bruxelles au luat în vizor emisiile poluante ale autovehiculelor, forţând constructorii auto să accelereze dezvoltarea de tehnologii cu emisii reduse în caz contrar riscând să fie amendaţi dacă autovehiculele lor depăşesc limitele privind emisiile de CO2.

Volkswagen şi-a propus ca în 2030 automobilele electrice să reprezinte 70% din vânzările sale totale.

Aceasta ar pregăti cel mai mare constructor auto european pentru o eventuală înăsprire a obiectivelor de mediu ale Uniunii Europene.

Aşadar, până în 2050, cel mai târziu, întreaga flotă de autovehicule Volkswagen ar urma să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2, a apreciat Klaus Zellmer.

author avatar
Andrei Ștefan
1.022 afisari

2 COMENTARII

  1. CO2 este mai greu decît aerul!
    Ca să vă dați seama cum ne mint în față cu CO2 și efectul de seră.
    CO2 44 g/mol
    Azot (75% din aer) 14 g/mol
    Oxigen (21% din aer) 21 g/mol

  2. atunci sa si caseze si vechiturile nu sa le exporte la altii si dupa ii penalizeaza ca sunt poluatori si le baga infrigemente daca gandesc ue sau doar pt ei?????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger