AcasăNewsVesti proaste pentru romani: Temperaturile SCAD cu pana la 20 de grade...

Vesti proaste pentru romani: Temperaturile SCAD cu pana la 20 de grade Celsius. Cand va NINGE!

Potrivit datelor emise de meteorologi, incepand de saptamana viitoare, temperaturile scad considerabil, iar in cea mai mare parte a tarii va fi lapovita si ninsoare.

Vremea se raceste incepand cu sfarsitul acestei saptamani. Astfel, in noaptea de duminica spre luni, potrivit informatiilor ANM, vom avea parte de lapovita si ninsoare la munte, iar de luni aceste fenomene meteorologice se vor extinde si in vestul, centrul si nordul tarii, anunta rtv.net.

“La scara intregii tari, temperaturile maxime se vor situa intre 3 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 4 grade. Va fi un sfarsit de noiembrie normal din punct de vedere climatologic, pentru ca ultima decada a lunii noiembrie este caracterizata printr-un regim de precipitatii mai scazut comparativ cu zilele din aceasta saptamana”, a spus directorul executiv al ANM, Elena Mateescu.

In sud si sud-estul Romaniei vom avea parte de ploi, iar incepand de marti, 26 noiembrie, precipitatiile se vor transforma tot in lapovita si ninsoare. Incepand din aceasta saptamana vantul se va intensifica in toata tara, iar la munte vor predomina ninsorile. Insa pentru cei care sperau ca vremea buna sa mai tina putin, vestile nu sunt prea bune. De la mijlocul saptamanii viitoare suntem oficial in plina iarna si asta pentru ca termometrele vor arata temperaturi scazute si cu 20 de grade Celsius, fata de cele de acum.

author avatar
Alina Costache
1.672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger