AcasăNewsVesti proaste pentru bucuresteni. Exista riscul sa ramana fara apa calda, peste...

Vesti proaste pentru bucuresteni. Exista riscul sa ramana fara apa calda, peste doar cateva zile

Vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, la mijloc de noiembrie. Exista riscul ca, de duminica, bucurestenii sa ramana fara apa calda si caldura.

UPDATE: „Din punct de vedere tehnologic ar trebui sa aiba (apa calda-n.r) (…) Ce sa faca la acest moment cu bugetul, cand ei n-au fost in stare sa-si cheltuiasca banii de investitii (…) Vreau sa ma asigur ca populatia Bucurestiului va avea apa calda”, a precizat, in direct, la Realitatea Tv, primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, acuzand un „joc politic”.

Luni la ora 13 ar urma sa aiba loc o sedinta extraordinara de Consiliul General, la Primaria Capitalei, in aceasta privinta, in care urmeaza sa fie supus la vot imprumutul catre RADET.

Reprezentantii RADET au invocat, vineri, intr-o conferinta de presa, faptul ca s-au acumulat mai multe datorii pe care Ministerul Dezvoltarii, dar si Primaria Capitalei le au la Regie, ca urmare institutia are, la randul sau, datorii pe care nu le poate plati.

Astfel incat, de zilele viitoare, ar exista riscul sistarii livrarii de apa calda si caldura. Masura extrema ar putea fi luata si ca o consecinta a faptului ca Regia nu are un buget aprobat, iar de la 15 noiembrie incepand nu mai poate face nicio cheltuiala.

author avatar
eNational
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger