AcasăNewsVeşti foarte bune pentru şoferii cu poliţe RCA la Euroins. Anunţul lui...

Veşti foarte bune pentru şoferii cu poliţe RCA la Euroins. Anunţul lui Marcel Ciolacu îi va bucura

Ceea ce, până acum, era doar un zvon s-a confirmat: valabilitatea polițelor Euroins va fi prelungită cu încă 3 luni, adică până pe 8 decembrie. A anunţat-o chiar Marcel Ciolacu.

Aşadar, şoferii care au o asigurare de tip RCA încheiată la Euroins vor beneficia de valabilitatea ei până la data de 8 decembrie.

De ce a fost prelungit termenul?

Premierul a motivat chiar el decizia.

O altă decizie importantă este prelungirea valabilității polițelor Euroins cu încă 3 luni, adică până pe 8 decembrie. Motivul acestei modificări cred că este legitim, sunt încă în vigoare peste 1,8 milioane de polițe RCA emise de Euroins!

Iar dacă s-ar păstra termenul actual de expirare, 8 septembrie, este evident că ar exista un real pericol de scădere a gradului de cuprindere în asigurarea obligatorie RCA a unui segment uriaș din parcul auto național”, a spus Marcel Ciolacu.

Este vorba despre aprobarea unui proiect de lege avansat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care intrase în dezbatere publică.

Iniţial, după falimentul companiei de asigurări, termenul de valabilitate al poliţelor, propus de ASF, era până la 8 septembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
946 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger