AcasăNewsVești de ultim moment de la DRP! Sesiunea de finanțare nerambursabilă 2023:...

Vești de ultim moment de la DRP! Sesiunea de finanțare nerambursabilă 2023: Se prelungește perioada de depunere a proiectelor

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Un anunț de ultimă oră a venit, miercuri, 15 martie, de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP). Și vizează Sesiunea de finanțare nerambursabilă pentru anul 2023, lansată în 28 februarie.

Dacă în primă fază se anunțase că proiectele cu o perioadă de derulare de minim 10 luni se depun până în data de 15 martie 2023 (inclusiv), oficialii DRP anunță o prelungire a acestui termen.

„În contextul interesului crescut, manifestat de mediul asociativ românesc din afara granițelor țării pentru accesarea fondurilor DRP din cadrul Sesiunii de finanțare nerambursabilă 2023, proiectele cu o perioadă de derulare de minim 10 luni se depun până în data de 22 martie 2023 (inclusiv)”, transmit reprezentanții DRP.

Pentru celelalte proiecte, cererile de finanţare se depun până pe 28 aprilie 2023 – se amintește în mesajul transmis miercuri.

Ghidul de finanțare 2023 și documentele de interes, în format editabil, sunt disponibile AICI.

Conform sursei citate, echipa DRP va oferi informații suplimentare, clarificări și îndrumări în vederea accesării fondurilor nerambursabile la adresa de mail proiecte@dprp.gov.ro.

author avatar
Andrei Coman
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger