AcasăNews Vesti bune pentru tinerii care vor o cariera in industria muzicala:...

Vesti bune pentru tinerii care vor o cariera in industria muzicala: Se lanseaza Dynacord Music School

Dynacord Romania anunta lansarea unui concept nou care, sub egida a patru mari muzicieni, pregateste cinci programe de studiu pentru cei care doresc  sa intre in industria muzicala. Astfel, tinerii sunt invitati sa se inscrie la Dynacord Music School.

Lansarea Dynacord Music School va avea loc joi, 3 iulie 2014, incepand cu orele 17.00, la sediul Dynacord din Bulevardul Iuliu Maniu, numarul 305. Pe scena vor performa profesorii Dynacord Music School si trupa The R.O.C.K (The Rise of the City King), formatia-tribut AC/DC care recent a cantat alaturi de legendarul Dave Evans.

Programele de studio propun studierea  a patru instrumente musicale: chitara (profesor Rares Totu), chitara Bass (profesor Dutka Andras), pian (profesor Horvat Ladislau Mircea) si tobe (profesor Vali Vatuiu).

Dynacord Romania lanseaza, tot joi, si cursuri de tehnicieni de sunet și lumini, de trei luni, care garanteaza cursantilor intrarea in randul profesionistilor din productia audio si a inregistrarile de studio.

Vestea si mai buna este ca, dupa sustinerea examenului final, cursantii vor avea posibilitatea de a-si continua cursurile in Germania, la fabrica Dynacord.

Mai multe detalii despre programele de studiu Dynacord Music School se gasesc pe www.dynacord.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/DynacordCafe?ref=hl

author avatar
eNational
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger