AcasăNewsVesti bune pentru soferi! Se inaugureaza 60 de kilometri de autostrada

Vesti bune pentru soferi! Se inaugureaza 60 de kilometri de autostrada

Autoritatile se pregatesc sa inaugureze, saptamana viitoare, inca 60 de kilometri de autostrada.

Mai exact, se vor inaugura tronsoanele 1, 2 si 4 ale autostrazii Orastie – Sibiu, astfel ca termenul anuntat de Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, va fi respectat.

Cu aceasta ocazie, Romania se apropie de bariera celor 600 de kilometri de autostrada, gratie celor trei tronsoane anuntate ajungandu-se la 591 de kilometri de autostrada.

Evident, inaugurarea tronsoanelor se va face cu un mic protest, utilizatorii forumului construim-romania.ro urmand sa protesteze vizavi de eliminarea din lista de prioritati a segmentului de autostrada Sibiu – Pitesti.

Guvernantii militau pentru o asemenea varianta dar, in cele din urma, s-a optat pentru o autostrada care va ajunge la Nadlac si apoi va urma traseul Brasov – Sibiu.

Pana una-alta, de anul viitor soferii se vor putea bucura, in intregime, de o autostrada in toata regula pe traseul Sibiu – Orastie, din momentul in care va fi inaugurat si tronsonul 3. Deocamdata, pe acest tronson lucrarile au fost amanate din cauza unor alunecari de teren.

sursa foto: forum.construim-romania.ro

author avatar
Cristi Ionita
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger