AcasăNewsVești bune pentru bucureșteni. Anunț de ultimă oră din partea edilului Capitalei

Vești bune pentru bucureșteni. Anunț de ultimă oră din partea edilului Capitalei

Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că Primăria Municipiului București poate mări subvenţia pe care o acordă în acest moment pentru termoficare, cu până la 200 de milioane de lei.

În acest an Primăria va achita integral subvenția

Nicușor Dan a susținut, vineri, o conferinţă de presă, la sediul Primăriei Generale. Acesta a precizat că PMB ar putea plăti suplimentar pentru termoficare 100-200 de milioane de lei la subvenţia anuală de 950 de milioane de lei. Mai mult acesta a ținut să precizeze că, față de anii anteriori, în acest an Primăria Capitalei va achita integral subvenţia de 950 milioane lei.

“Este primul an în care Primăria chiar plăteşte subvenţia asta” – Nicușor Dan

Nicuşor Dan a explicat că în anii anteriori, PMB achita doar 500-600 de milioane de lei din subvenţie şi că situaţia actuală a sistemului de termoficare a fost generată de acumularea acestor datorii.

Potrivit edilului, decizia de majorare a subvenției pentru termoficare aparţine Consiliului General al Capitalei. De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că, în prezent, Municipalitatea suportă două treimi din preţul gigacaloriei, restul fiind plătit de populaţie.

 

 

author avatar
Alina Costache
211 afisari

5 COMENTARII

  1. Că tot nu e căldură și apă caldă se oferă șansa unică de a face economii substanțiale…

    • Primarul general este un om pus în fruntea primăriei din interese meschine al unor grupuri care ating sfera infracționalități prin mijloace adesea penale, unde au investit mult.
      Recuperarea acestor sume se face de regulă prin compromiterea unor proiecte care nu se mai realizează sau se face doar pe hârtie.
      Nu se cunoaște ultimul audit efectuat la primăria generală, dacă este făcut , să fie publicat iar organele în drept să ne arate și nouă că își fac treabă.
      Dar totul pleacă și de la consilierii generali care când vine vorba de bani dar că ulii pe hoit, se înfruptă și apoi pleacă sătui plus basca ce se pune deoparte pentru servicii că fură la greu și sub diferite acoperiri dau o tenta legală acestor acțiuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger