AcasăNewsVesti bune de la Metrorex. Ce lucrari ar putea fi finalizate pana...

Vesti bune de la Metrorex. Ce lucrari ar putea fi finalizate pana in 2020!

Catalin Homor, directorul de investitii al Metrorex, a anuntat ca sefii companiei vor sa dea in folosinta mai multe linii de metrou pana in 2020.

Printre planurile celor de la Metrorex se afla finalizarea tronsonului Eroilor – Raul Doamnei pana in 2016 si finalizarea tronsonului Iancului – Pantelimon pana in 2018.

In aceste conditii ar fi gata doua treimi din linia care ar urma sa lege Pantelimon de Drumul Taberei. Ultimul segment, Eroilor – Iancului, va fi executat ultimul pentru ca ar urma sa treaca prin centrul Capitalei si reprezinta o lucrare mai complicata.

Conform ziarulfinanciar.ro, Homor a anuntat si ca cei de la Metrorex vor sa construiasca o noua magistrala, care ar urma sa faca legatura intre Bragadiru si Voluntari. Magistrala ar urma sa coste peste 3 miliarde de euro si ar urma sa aiba 30 de statii, fiind strabatute inclusiv cartierele Rahova, Ferentari si Colentina.

Nu in ultimul rand, cei de la Metrorex vor sa prelungeasca magistrala Pipera – IMGB cu inca doua statii, solicitandu-se in acest sens fonduri europene.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger