AcasăNewsVesti bune de la meteorologi: Vreme calda, cu maxime de pana la...

Vesti bune de la meteorologi: Vreme calda, cu maxime de pana la 25 de grade Celsius!

Dupa o perioada cu vreme capricioasa, in sfarsit, primavara s-a hotarat sa isi intre in drepturi. Astfel, in toata tara, intreaga saptamana se vor inregistra temperaturi ridicate, care pot ajunge pana la 23- 25 de grade Celsius. Cu zece grade mai mult decat normalul acestei perioade.

Vesti bune si pentru iubitorii de drumetii, pentru ca in  weekend vremea va fi perfecta pentru plimbari si excursii la munte, cu maxime intre 14 si 25 de grade.

MARTI, vremea va fi calda in majoritatea zonelor tarii. Astfel, in depresiuni si in nordul Moldovei se vor inregistra in jur de 11 grade, iar 23 de grade vor arata termometrele in vestul si sudul Olteniei. In nordul tarii si la munte sunt posibile ploi slabe. Totodata, la munte si in regiunile extracarpatice vantul va avea unele rabufniri.

Bucurestenii se vor bucura de o zi insorita, cu maxima de 20 de grade Celsius, adica se vor inregistra cu 10 grade mai mult decat ar fi normal la mijlocul lunii martie. Vantul va sufla moderat.

Nici MIERCURI vremea nu ne va dezamagi. Va fi din nou o zi calda de primavara, cand termometrele vor arata maxime cuprinse intre 12 grade, in Maramures, si 24 de grade, in sud-est. In nordul, nord-estul si centrul tarii, spre seara, insa, va ploua. Ploi care se vor extinde, pe timpul noptii, si in celelalte regiuni. Precipitatiile ar putea fi insotite pe alocuri de fulgere si tunete, iar vantul va fi destul de suparator, mai ales la munte.

In Bucuresti, maxima va fi de 22-23 de grade si mult soare, dar vantul va fi destul de sprinten. Spre seara, se aduna norii, insa vor fi slabe sanse de ploaie.

Pentru JOI, ANM anunta cer senin, soare, cativa nori prin nord-estul tarii, vant mai alert la munte, in centrul si estul tarii si maxime cuprinse intre 13 grade, in depresiuni, si 22 de grade, in sud.

In Capitala vremea va fi deosebit de calda, cu o maxima de 19-20 de grade, vant slab si cer senin.

Iar VINERI vom avea apare, de asemenea, de mult soare, cu maxime care vor porni de la 14 grade si vor ajunge chiar si la 24 de grade. Vantul va fi mai alert la munte si in vestul tarii.

In WEEK-END, vremea se anunta foarte calda. Mercurul din termometre va indica cu pana la 12 grade mai mult decat ar fi normal in aceasta perioada. Maximele vor fi cuprinse intre 14-16 grade Celsius, in nordul tarii, si 24-25 de grade, in sudul si estul tarii.

Foto: publika.md

author avatar
Alina Costache
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger