AcasăNewsLista alimentelor cu preț redus s-ar putea extinde. Anunț de ultimă oră

Lista alimentelor cu preț redus s-ar putea extinde. Anunț de ultimă oră

Lista produselor alimentare cu adaos comercial limitat s-ar putea extinde. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a venit cu o veste importantă pentru români, îndeosebi pentru cei cu venituri mici.

„Prețurile alimentelor de bază se mențin scăzute în supermarketuri, produsele incluse în lista alimentelor cu adaos comercial limitat se regăsesc în cantități suficiente pe rafturile magazinelor, iar cetățenii sunt mulțumiți”, susține Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Pe listă ar putea fi incluse și alte produse alimentare – dă de înțeles ministrul. Oficialul guvernamental aflat la șefia Ministerului Agriculturii anunță, în acest sens, o analiză ce se va face împreună cu reprezentanții comercianților și procesatorilor.

Ministru: Lista produselor alimentare cu adaos comercial limitat poate fi extinsă

Ordonanța privind stoparea creșterii prețurilor pentru alimentele de bază se dovedește o măsură eficientă, pe care o vom prelungi pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor.

Prețurile sunt mai mici nu numai la cele 14 alimente de bază, dar și la alte produse alimentare, ceea ce înseamnă că lista produselor alimentare cu adaos comercial limitat poate fi extinsă. Vom face acest lucru după o analiză împreună cu reprezentanții comercianților și procesatorilor.

Este o promisiune îndeplinită și un angajament că vom continua să luăm astfel de măsuri care să îi protejeze pe fermieri, procesatori, dar și pe români!” – a mai anunțat ministrul Florin Barbu în mesajul transmis luni seară.

130 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...