AcasăNewsVestea mult-așteptată de fani: „Vocea României” revine. Cu sezonul 10!

Vestea mult-așteptată de fani: „Vocea României” revine. Cu sezonul 10!

(sursa foto: Vocea României/Facebook)

Veste cât se poate de bună, la început de an, pentru fanii cunoscutului show difuzat de Pro TV, dar și pentru cei care vor să își facă vocea cunoscută. Și să își încerce șansa, pe scenă, în fața juraților popularului show aflat în căutare de talente muzicale.

„Vocea României” revine, în 2022, la postul TV din Pache Protopopescu.

„Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică.

Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!”, potrivit vocearomaniei.protv.ro.

Unde se pot face înscrierile

(sursa foto: Vocea României/Facebook)

Așadar, cei care cred că au voce și, mai mult decât atât, vor să se facă remarcați cu talentul lor și să-și împlinească visul de a cânta pe scenă, la „Vocea României”, se pot înscrie, pe vocearomaniei.protv.ro, pentru a participa preselecțiile pentru sezonul cu numărul 10.

Încă nu s-a anunțat când anume va începe sezonul 10 și nici cine va face parte din juriu. Mai precis cine vor fi cei patru jurați din scaunele pe care speră să le întoarcă viitorii competitori de la ”Vocea României”.

Chiar și așa, este o veste mult-așteptată de către fanii show-ului de la ProTV, mai ales că a fost o pauză destul de lungă de la precedentul sezon. Ultima dată, „Vocea României” s-a văzut în 2019, amintește Pagina de Media. La acel moment, jurații erau Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes. În 2020, în contextul pandemic, „Vocea României” a lipsit din grila de toamnă a postului TV amintit. Nici în 2021 acest talent-show nu s-a regăsit în grilă, fiind difuzat show-ul muzical „SuperStar”.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger