AcasăNewsVestea care a picat ca un trăsnet în lumea interlopă din România!...

Vestea care a picat ca un trăsnet în lumea interlopă din România! A murit Costel Corduneanu de la Iași

sursa foto: bzi.ro

O veste care „lovește” ca un trăsnet asupra lumii interlope din Iași. A murit unul dintre „legendarii” interlopi români. Ajunsese unul dintre cei mai temuți capi ai lumii interlope, după ce și-a încheiat cariera de sportiv de performanță.

Despre sfârșitul lui aflat chiar în prima zi a acestei săptămâni. Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, a murit luni, 15 aprilie, potrivit bzi.ro.

Bărbatul se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Tîrgu Mureş, după ce suferise o intervenţie chirurgicală la cord.

„Dumnezeu să te ierte, unchiule! Regele nostru”

Deja vestea s-a răspândit cu repeziciune în rândul cunoscuților acestuia. Astfel că pe rețelele de socializare, rudele bărbatului au început să transmită mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a transmis nepotul lui Costel Corduneanu.

A fost campion mondial la lupte

Se știa faptul că interlopul din Iaşi ar fi avut probleme medicale de o lungă perioadă de timp. Potrivit sursei citate, zilele trecute fratele său, Vasile Călin a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, după ce a suferit un infarct.

Șeful clanului Corduneanu a fost campion mondial la lupte. S-a întâmplat înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan din România.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

CITIȚI ȘI: Clanul Cordunenilor a fost eliberat. A intervenit prescripția!

author avatar
Andrei Coman
824 afisari

8 COMENTARII

  1. Mai nou comemorati interlopii!? Astia trebuie dati uitarii si exclusi din societate daca dorim sa mai avem una! Sau mergeti pe ideea ca „e si ei oameni”?
    Ce dracu se intampla cu jurnalismul in ziua de azi?
    Cata lipsa de etica!

    • te obliga cineva sa citesti ? te-ai obisnuit ca in comunism , cum nu-i convine ceva unuia , gata , trebuie interzis !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger