AcasăNewsVestea aflată de Elena Udrea după ce a ajuns iar în fața...

Vestea aflată de Elena Udrea după ce a ajuns iar în fața instanței bulgare. „Justiția din România are probleme grave” – VIDEO

Vestea aflată de Elena Udrea după ce a ajuns iar în fața instanței bulgare. „Justiția din România are probleme grave” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Elena Udrea a ajuns din nou, de această dată miercuri, 1 iunie, în fața magistraților bulgari.

Spera să fie lăsată în libertate, adică să îi fie permis să părăsească arestul din Blagoevgrad. Dar instanța a decis ca fostul ministru al Turismului să rămână în arest, iar judecătorii au stabilit un nou termen, pentru 8 iunie, anunță Antena3.

Udrea, declarații de ultimă oră

„Justiția din România are probleme grave și care ar trebui remediate, ar trebuie analizate și găsite soluții, pentru că atâta timp cât în toate țările din Europa deciziile Justiției din România sunt criticate sau sunt respinse solicitările României…”, a declarat Udrea pentru postul TV, la ieșirea din sala de judecată.

Elena Udrea mai are de așteptat până să afle decizia definitivă a instanței bulgare și dacă va fi sau nu extrădată în România, unde a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Vă amintim că deja o primă instanță bulgară a decis, încă din aprilie, ca fosta șefă de la Ministerul Turismului să fie predată autorităților din România, dar Elena Udrea a contestat decizia – VEZI DETALII AICI.

Chiar în ziua în care s-a anunțat decizia instanței, respectiv a Înaltei Curți de Casație și Justiție, s-a aflat că fostul ministru al Turismului a plecat din țară, fiind localizat în Bulgaria. Udrea a ajuns apoi în arest.

author avatar
Andrei Coman
510 afisari

6 COMENTARII

  1. CREATIA LUI BASESCU- PETROV, PETARDA DE DOI BANI, CU TUPEU FARA LIMITA…..LA PUSCARIE , GOLANCO !!!! ITI MAI AMINTESTI CAND MERGEAI IN JUD . GALATI DUPA INUNDATII SI LE DADEAI FEMEILOR LOVITE DE VIITURA, CU APA IN CURTI SI CASE, PANTOFI CU TOC, IMPLETITI,PANARAMA DRAQ ….SA PUTREZESTI IN PUSCARIE, ACOLO TI E LOCUL……

  2. Otreapa de PLESCOI e deranjata de justitia de la noi ptr ca n-a lasat-o sa fure mai mult. O stoarfa ordinara, ea scolita la astia care te fac cu diplome la KG, critica magistratii pe la straini. Ce tupeu de borfet. Pe vremea cand fura justitia nu mai era cu probleme ptr ca era la comanda ei si a lui Petrov. O tot amana gandind ca va gasi si la bulgari pe unii care sa puna botul sa primeasca spaga si sa o scape de bulau. A gasit motive ca e singura la beci printre barbati si ca trebuie sa-si vada fata.Cand a dat cu jula nu s=a gandit la ce spune acum? Am muncit toata viata si am castigat bine si sunt multi ca mine care murim saraci dupa o munca de o viata de om. Asta cand si cum a facut milioanele de euroi? Chiar ne crede prosti? Daca o scuturi bine in afara de dat cu fundul si cu papagalul nu stie sa faca altceva! E o realizare sa ajungi din parasuta ministru. Orice e posibil la Romanika. Nu e singura.

  3. Dupa ce ati corupt justitia, acum spuneti ca are probleme grave, dar voi, in primul rand, sunteti cei care au probleme grave.
    Matei 23:26 VDC
    Fariseu orb! Curăță întâi partea dinăuntru a paharului și a blidului, pentru ca și partea de afară să fie curată.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger