AcasăNewsVeste uriașă pentru aparținători. De când își pot vizita rudele internate în...

Veste uriașă pentru aparținători. De când își pot vizita rudele internate în spital

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, vineri, că aparținătorii care au rude internate în spital pot să le viziteze începând de săptămâna viitoare.

Acest lucru este posibil, însă, numai prin decizia de la nivelul fiecărei direcţii de sănătate publică în parte, în funcţie de evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19.
„Evaluarea se face la fiecare judeţ în parte, la fiecare direcţie de sănătate publică în parte, în funcţie de evoluţia pandemiei, în funcţie de numărul de cazuri, în funcţie de implicarea sau afectarea personalului medical de infecţia cu COVID şi în funcţie de evoluţia la nivel naţional”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Afirmația a fost făcută după ce ministrul Sănătății a făcut o vizită la Spitalul Județean din Alba Iulia, împreună cu prefectul județului.

Nelu Tătaru a adăugat că, înainte de pandemie, o unitate medicală impunea carantină când exista un motiv serios, pe care îl decreta Direcţia de Sănătate Publică.

Accesul aparţinătorilor în spitale a fost restricţionat total odată cu debutul epidemiei de COVID-19, la începutul lunii martie, ca o măsură de precauţie.

Ministrul Sănătăţii a vizitat vineri Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, despre care a spus că este un „exemplu pozitiv”, având „circuite” pe care ar vrea să le vadă şi în alte unităţi.

„Spitalul este un exemplu de bună comunicare între management, autoritate locală, autoritate judeţeană, tocmai în folosul pacientului”, a afirmat Nelu Tătaru, potrivit agerpres.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
492 afisari

3 COMENTARII

  1. Si faptul ca pina acum a fost interzisa vizitatarea, nu este aplicarea unui regim de lagar nazist ?!
    Doamne, cind va porni revolutia, toti nazistii astia vor trece pe tarimul pe care-l merita !!!

  2. Si faptul ca pina acum a fost interzisa vizitatarea, nu este aplicarea unui regim de lagar nazist ?!
    Doamne, cind va porni revolutia, toti nazistii astia vor trece pe tarimul pe care-l merita !!!

  3. Simt ca nu mai am aer in zooparcul nazist , cand va porni revolutia noastra , a boschetarilor poponauti aflati in tufisurile din spatele garii Tiraspol , ne vom pricopsi cu niste pulane zdravene pe cocoasa de la meletia garii si o sa ne saturam sa mai fluturam steguletul curcubeu !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger