AcasăNewsVeste TRISTA pentru Szoby Cseh, chiar pe patul de spital!

Veste TRISTA pentru Szoby Cseh, chiar pe patul de spital!

Cascadorul Szoby Cseh a primit o veste foarte trista, pe patul de spital, acolo unde se afla internat de pe data de 12 iunie.

Acesta a aflat ca sala de sport din incinta unei scoli unde antrena mai multi copii ai strazii, pentru a deveni cascadori, i-a fost luata. Primaria Sectorului 3 din Capitala a decis ca Szoby Cseh sa nu mai poata folosi locul respectiv si l-au anuntat asta chiar pe patul patul de spital.

Actrita Carmen Tanase a fost foarte revoltata de ceea ce s-a intamplat si le-a povestit prietenilor de pe Facebook cum au stat lucrurile.

„Probabil stiti ca Soby avea o scoala de cascadorie pentru copiii si tinerii napastuiti de soarta si de sistem! Si stiti si ca el este acum internat la spital,cu o boala grea! Ei bine,astazi primaria sectoului 3 i-a luat sala! Si, ca sa fie siguri ca lovesc cum se cuvine, au trimis un curier LA SPITAL! Soby este distrus! Era proiectul sufletului sau! Cat de nemernic sa fii sa faci asa ceva unui om? Nu mai vorbim de faptul ca Soby chiar a facut ca numele tarii asteia sa se faca auzit si mai departe de granite! Cum, ma, sa te duci la spital cu hartia? Subspeciilor, functia nu e vesnica! Nici viata!”, a scris actrita pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Szoby Cseh.

Citeste si:

Starea lui Szobi Cseh S-A INRAUTATIT! Cascadorul, transferat de urgenta la un alt spital!

author avatar
Anca Murgoci
3.378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger