AcasăNewsVeste SOC pentru bucuresteni! RATB vrea sa scumpeasca biletele de mai multe...

Veste SOC pentru bucuresteni! RATB vrea sa scumpeasca biletele de mai multe ori in 2013

RATB vine cu vesti proaste pentru toti bucurestenii. Regia propune scumpirea biletelor de mai multe ori in decursul anului 2013 si introducerea unui numar limitat de calatorii la abonamente.

Proiectul va intra in vigoare, doar daca va fi aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Directorul general RATB, Adrian Campurean, a declarat pentru HotNews.ro ca in fiecare an a cerut majorarea pretului, dar cererea nu a fost aprobata.

Cresterea pretului va duce la sporirea incasarilor care vor ajuta RATB sa realizeze mai multe investitii pentru bucuresteni. Printre obiectivele pe care Regia le are se numara modernizarea liniei de tramvai pe str. Nicolae Teclu intre Deopul Titan si bucla de intoarcere, modernizarea liniei de tramvai pe bd. Camil Ressu de la str. Dristorului pana la bd. Fizicienilor, modernizarea depului Titan, dar si achizitonarea a 20 de troilebuze si a 50 de minibusuri.

Acestea din urma vor fi folosite pentru optimizarea ofertei de transport pe intervale orare in diferite perioade din zi si in programul liniilor de noapte in functie de fluxul redus de calatori, arata HotNews.

author avatar
Anca Murgoci
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger