AcasăVeste proasta pentru fani: WHAM! nu se reuneste

Veste proasta pentru fani: WHAM! nu se reuneste

(foto: wikipedia)

George Michael a dezmintit zvonurile conform carora trupa WHAM! s-ar reuni pentru un concert extraordinar, dedicat implinirii a 30 de ani de la aparitia primului lor hit.

(foto: wikipedia)

George Michael, fost component al trupei WHAM! a distrus visele a mii de fani dupa ce a dezmintit zvonul conform trupa s-ar fi reunit cu ocazia unui concert extraordinar care ar fi urmat sa se desfasoare la o data care nu era inca stabilita.

Potrivit The Guardin, un purtator de-al sau de cuvant a iesit ïn mod special in fata presei declarand ca zvonul conform caruia George Michael se va reuni cu Andrew Ridgeley, pentru a marca 30 de ani de la aparitia primului lor hit, „Careless whisper”.

Este pentru a doua oara in acest an cand fostii membri ai trupei WHAM! sunt nevoiti sa dezminta zvonurile privitoare la reuniunea trupei. Ultima stire de acest gen a fost in luna aprilie, atunci chitaristul Johnny Marr fiind cel care a dezmintit stirile aparute in presa.

author avatar
Ionut Zgimbau
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger