AcasăNewsVeste PROASTA pentru elevii din Romania! Parintii vor putea monitoriza situatia absentelor...

Veste PROASTA pentru elevii din Romania! Parintii vor putea monitoriza situatia absentelor pe internet!

Anul scolar 2013-2014 vine cu vesti proaste pentru elevi. Institutiile de invatamant ar putea fi obligate sa faca un raport lunar cu situatia absentelor acestora de la scoala.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie a spus ca parintii vor putea vedea raportul online pe site-urile inspectoratelor scolare. Aceasta a spus ca vrea sa puna in aplicare, pana la sfarsitul anului,  o strategie noua privind reducerea abandonului scolar, arata Realitatea.net.

Pentru a aduce copilul la scoala, este nevoie nu doar de politie sau de asistenta sociala, ci si de parinti. Conform reprezentantul MEN, rezultatele elevilor la invatatura sunt influentate de 30% de ceea ce se intampla in scoli si de 70% de ceea ce se intampla in afara institutiilor de invatamant.

author avatar
Anca Murgoci
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger