AcasăNewsVeste pentru şoferii care circulă pe Podul Grant. Totul se întâmplă după...

Veste pentru şoferii care circulă pe Podul Grant. Totul se întâmplă după șase luni de lucrări

Salvatorii, în alertă! Bărbat în pericol, pe Podul Grant din Capitală! VIDEO (sursa foto: captură Antena3)

Veste importantă pentru şoferii din Bucureşti care au drumuri dese pe Podul Grant. Traficul rutier a fost redeschis, duminică dimineaţă, pe sensul Crângaşi-Turda, după ce în luna octombrie pasajul a fost închis pentru lucrări de modernizare.

Firma privată care a câştigat contractul mai are de executat lucrări la structura de rezistenţă a podului, însă acestea nu presupun restricţii de trafic.

Investiţie de 54 de milioane lei

Investiţia a costat, în total 54 de milioane de lei, au fost facturate lucrări în valoare de aproape 27 de milioane de lei şi au fost achitaţi 13 milioane de lei, pentru restul de plată sumele sunt prinse în buget, a precizat Nicuşor Dan, primarul Bucureştiului.

Constructorul a precizat că lucrările la structura de rezistenţă includ montarea unui parapet şi a unor materiale de protecţie anticorozivă.

Acesta a precizat că nu se pun probleme cu privire la siguranţa traficului, chiar dacă mai sunt de executat lucrări la structura de rezistenţă a podului.

Se va lucra şi la alte pasaje

În anul electoral 2024, Nicuşor Dan a anunţat că, după ce s-au constatat probleme la pasajele de la Lujerului, Obor şi la podul de pe drumul spre Ploieşti, Administraţia Străzilor a întocmit documentaţii de intervenţie iar cel mai probabil se vor supune votului Consiliului General indicatorii tehnico-economici pentru lucrări.

Edilul spune că pentru fiecare intervenţie indicatorii „sunt de ordinul 200 de milioane” pentru pasaje şi de 50 de milioane de lei pentru pod.

author avatar
Andrei Ștefan
149 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca era in alta tara, in aceiasi „peroada” Podul Grant era demolat la 0 si reconstruit nou de la firul ierbii. In maxim 5 ani va avea nevoie iar de reparatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger