AcasăNewsVeste neagra despre Wesley Lopes, cel mai bun golgheter strain din Liga...

Veste neagra despre Wesley Lopes, cel mai bun golgheter strain din Liga I

O informatie eronata, cu iz tragic, s-a raspandit cu o viteza ametitoare in randul presei autohtone, raspandita fiind de publicatiile arabe. Din fericire, s-a dovedit ca totul a fost doar un zvon nefondat, fotbalistul despre care s-a facut vorbire, Wesley Lopes, fiind sanatos tun.

 

UPDATE: O prima reactie a brazilianului, dupa intreaga tevatura declansata de anuntul fals care s-a raspandit fulgerator in presa de profil, a venit dupa pranz. Tanarul a anuntat pe toata lumea interesata de soarta sa ca e bine-mersi, alaturi de familie. Si ca se gandeste ca zvonul ar fi pornit de la o gluma nesarata. „Am auzit ca m-a omorat cineva. Ce gluma…sunt mai bine si mai sanatos ca oricand. Chiar acum sunt cu sotia si cu baiatul meu si ne simtim bine. Nu stiu de unde a iesit aceasta stire proasta. Cred ca cineva a vrut sa faca o gluma. Linistiti-va! Wesley mai are mult de trait. Am primit foarte multe telefoane din Romania, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a declarat Wesley Lopes pentru fanatik.ro.

UPDATE: Informatia nu isi gaseste confirmare. Mai mult, jurnalistul Amir Kiarash a precizat, la Digi Sport, faptul ca „pe site-urile arabe a aparut o informatie publicata ieri, dar este dezmintita tot pe un cont de twitter de la o agentie de sport, care spune de o confuzie, si ca ar fi vorba despre un brazilian de la Flamengo, cu acelasi nume”. Nici clubul la care activeaza Lopes nu a facut nicio precizare in aceasta privinta, pentru a lamuri zvonurile aparute.

Prima parte a zilei de marti aduce o veste rea in privinta brazilianului Wesley Lopes, al carui nume figureaza primul in topul celor mai buni marcatori straini din Liga I.

Conform presei arabe, tanarul sportiv ar fi murit pe teren, in timpul unui antrenament, potrivit sport.ro. Din cate se pare, tanarul sportiv ar fi fost rapus de un infarct. Pana la acest moement insa, informatiile despre acest caz sunt putine.

Lopes are 35 de ani si, pana sa evolueze la echipa braziliana Uniao Agricola Barbarense, a jucat la FC Vaslui, formatia patronata de Adrian Porumboiu, dar si la CSM Iasi. La Vaslui a evoluat in intervalul 2009-2012. Va spuneam ca numele lui Lopes e primul intr-un clasament al golgheterilor straini din Liga I. Cu 64 de puncte, brazilianul l-a depasit pe Kapetanos, fotbalistul legitimat in Ghencea.

sursa foto: Facebook

author avatar
eNational
673 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger