AcasăNewsVeste cu adevarat socanta! Cea mai mare saormerie din Romania este in...

Veste cu adevarat socanta! Cea mai mare saormerie din Romania este in pragul falimentului!

Toate ca toate, dar cand vine vorba despre disparitia unui celebru brand de saorma din Romania probabil milioane de locuitori ai patriei noastre drage se vor rascula si vor protesta asiduu.

Cine a trecut prin Bucuresti si nu a auzit de „saorma de la Dristor” inseamna ca a vizitat degeaba orasul, restaurantul „Dristor Kebab” devenind un brand mai cunoscut decat Carul cu Bere sau Hanul lui Manuc.

Iar cei care au auzit de celebra carciuma, dar inca nu au degustat produsele, ar trebui sa se grabeasca, pentru ca o stire socanta a facut inconjurul lumii in aceasta dimineata: saormeria „Dristor Kebab” este in pragul falimentului!.

Informatia a fost lansata de businessmagazin.ro si porneste de la cifra de afaceri inregistrata de celebra firma in ultimii doi ani.

Desi are cinci puncte de vanzare in Bucuresti, „Dristor Kebab” a iesit pe minus atat in 2011, cat si in 2012, deficitul total fiind de 317.000 de euro. Cifra este cu adevarat surprinzatoare daca ne gandim ca cei de la „Dristor Kebab” au invartit in ultimii doi ani saorme de 3,2 milioane de euro pe degete.

sursa foto: ziaruldeinvestigatii.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.070 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger