AcasăNewsVeste bună pentru copii, în prag de Sărbători. Are legătură cu Moș...

Veste bună pentru copii, în prag de Sărbători. Are legătură cu Moș Crăciun! – VIDEO

Veste bună pentru copii, în prag de Sărbători: Moș Crăciun e vaccinat și gata de treabă! - VIDEO (sursa foto: pixabay.com)

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar copiii din lumea întreagă îl așteaptă pe Moșul cu barbă albă și straie roșii să treacă pe la ei cu daruri din nelipsita-i tolbă.

Și cum perioada pe care o traversăm e plină de îngrijorare și de neprevăzut, date fiind problemele cauzate de noul coronavirus în mai toate colțurile lumii, unii copii s-au întrebat dacă în acest an Moș Crăciun va mai putea merge să aducă daruri, dată fiind pandemia de COVID.

Pus în fața preocupărilor exprimate de unii micuți, într-o emisiune televizată, Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase și una dintre cele mai cunoscute voci care au comunicat pe tema COVID de la începutul pandemiei, a făcut un anunț care va aduce, fără dubii, multă bucurie în rândul copiilor.

A mers personal la Polul Nord

sursa foto: Dr. Anthony Fauci Fan Club

“M-am ocupat de asta pentru voi, pentru că eram îngrijorat că o să fiți supăraţi”, a povestit, zâmbind, doctorul Fauci.

Imunologul a anunțat că a dat personal o fugă la Polul Nord, pentru a-l vaccina pe Moș Crăciun, semn că micuții nu au motive de îngrijorare, iar bătrânul cu barba albă poate pleca, fără probleme, în frumoasa-i misiune de a împărți daruri copiilor cuminți.

”Am mers la Polul Nord, l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun, i-am măsurat nivelul de imunitate şi este gata de treabă. Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile, poate să plece şi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare”, a asigurat Fauci, declarațiile sale aducând zâmbete și pe fețele celor doi jurnaliști de la postul TV care l-au auzit pe expertul american.

Vestea va aduce, cu siguranță, multă bucurie în rândul copiilor din Statele Unite, dar nu numai. Mai ales că vine pe fondul unor anunțuri deloc liniștitoare din rândul mai multor țări care se confruntă cu o creștere a cazurilor confirmate de infectări cu noul coronavirus.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger