AcasăNewsVeste bună pentru amatorii de gadget-uri. Samsung lansează noile modele Galaxy -...

Veste bună pentru amatorii de gadget-uri. Samsung lansează noile modele Galaxy – VIDEO

Începutul de an vine cu vești bune pentru cei care vor să fie mereu în pas cu tehnologia și s- aibă telefoane de ultimă generație.

Din direcția gigantului sud-coreean s-a aflat în chiar prima zi a acestei săptămâni că pe 14 ianuarie, adică joia viitoare, va avea loc un eveniment important, ce are legătură cu noile produse tip smartphone marca samsung. Conform cnbc.com, se așteaptă ca pe 14 ianuarie să aibă loc lansarea celor mai noi versiuni ale gamei Galaxy.

Nu au fost puțini cei care au remarcat că data aleasă pentru acest eveniment diferă de tiparul obișnuit, în sensul în care, de obicei, lansarea dispozitivelor Galaxy avea loc în februarie, în apropierea sau chiar pe durata expoziției Mobile World Congress. De această dată, lansarea este programată să aibă loc în aceeași săptămână cu evenimentul CES 2021, considerat a fi cel mai mare spectacol tehnologic al anului, conform aceleiași surse.

Cât despre dispozitivele ce ar urma să fie lansate pe 14 ianuarie, oficialii Samsung au fost destul de misterioși, oferind doar un foarte scurt teaser pe acest subiect. În schimb, presa speculează că ar urma să fie anunțate opiniei publice trei modele de telefoane: Galaxy S21, S21 + și S21 Ultra.

Invitația pentru 14 ianuarie

”În ultimul an, tehnologia mobilă a ocupat un loc central în viața de zi cu zi, având în vedere că oamenii lucrează și își petrec timpul (de) acasă. Tranziția accelerată către o lume axată pe mobile aduce cu sine nevoia de dispozitive care pot transforma viața de zi cu zi într-o experiență extraordinară.

Aflați mai multe despre noile experiențe construite pentru a vă face viața de zi cu zi epică la Samsung Galaxy Unpacked 2021, care va fi difuzat pe Samsung Newsroom, Samsung.com la ora 10 a.m. EST la 14 ianuarie 2021.”, se menționează în mesajul ce însoțește acest teaser.

author avatar
Andrei Coman
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger