AcasăNewsVeste-BOMBĂ despre Liviu Dragnea, din Penitenciarul Rahova. Starea lui e gravă!

Veste-BOMBĂ despre Liviu Dragnea, din Penitenciarul Rahova. Starea lui e gravă!

Liviu DragneaVeste-BOMBĂ despre Liviu Dragnea, din Peniteciatul Rahova. Starea lui a gravă!

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, se prezintă într-o stare medicală precară. A dezvăluit asta Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general al PSD a fost în vizită la Dragnea. Ştefănescu susține că au discutat despre situația din PSD și din țară, dar nu a putut să nu remarce că starea de sănătate a lui Dragnea se deteriorează vizibil.

Astăzi am fost sa-l vād pe Liviu! Dimineațā la prima orā, exact cum am primit dreptul la vizitā. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidā, despre cum au fost inlāturați de pe liste mai mult de o sutā de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate„, a postat Codrin Ștefănescu.

Este Dragnea „persecutat” la Rahova?

Fostul secretar general PSD a vorbit şi despre interdicţiile ce i s-au aplicat lui Liviu Dragnea, după gratii.

Situația lui e neschimbatā de data trecutā: nu i se dā dreptul la muncā, nu are voie sā vorbeascā cu presa, starea lui de sānātate se inrāutāteste in mod constant. Hotârea instanței nu se aplicā in cazul sāu, nimeni nu ia poziție publicā in fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de fricā! V-am promis cā vā țin la curent, asta am fācut!”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare

În 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a făcut mai multe încercări de a ieşi din penitenciar, prin introducerea în instanţe a unor căi extraordinare de atac, însă cererile sale au fost respinse.

De exemplu, în august, Curtea de Apel București a judecat contestaţia la executare depusă de Liviu Dragnea, prin care fostul lider PSD a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că este deţinut ilegal. Această contestaţie la executare este ultima cale de atac la care a apelat Liviu Dragnea pentru a ieşi mai devreme din închisoare, după ce a primit pe 9 iunie o decizie nefavorabilă la instanţa de fond – Tribunalul Bucureşti.

În cererea depusă în instanţă, Liviu Dragnea a invocat un recurs în drept intitulat „habeas corpus” – o lege cu caracter constituţional, promulgată în anul 1679 de către Parlamentul englez, prin care se garantează libertatea persoanei.

author avatar
Andrei Ștefan
877 afisari

4 COMENTARII

  1. Dati-ii drumul lui Dragnea din inchisoare, am vrea noi sa mai avem unul ca el. Dumnezeu nu doarme, o sa fie o tara de somerii si de saraci, care nu vor avea nici ce manca.

  2. PSD-ul nu mai este partid , ci o adunatura de indivizi slugarnici, condusi orbeste de Marcel. A ajuns de toata jena, partid anexa a lui KWI. Numai opozitie nu face ! O multime de oameni competenti au fost indepartati pentru ca reprezentau un pericol pentru Ciolacu . Pe altii i-ati promovat in posturi pentru care nu sunr competenti, dar tot ca sa scapati de ei. Pe Firea nu ati ajutat-o in campanie !Rusine Ciolacu ! Rusine Stanescu ! Ce e Dancu pentru PSD ? O vuvuzea !

  3. Când fa întra Sasul la pârnaie, atunci o să credem în Justiția poolii. Nu știm cât de vinovat e Dragnea dar să îți bați joc de el, și închis fiind, de parcă ar fi vreun violator sau ucigaș, este o crimă. Pentru că acem de-a face cu criminali, la propriu. Măăă, boilor, nu vă ajută Dumnezeu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger