AcasăNewsVerisoara lui Dan Voiculescu ii cere acestuia daune de 21 de milioane...

Verisoara lui Dan Voiculescu ii cere acestuia daune de 21 de milioane de euro pentru ca a turnat-o la Securitate

(foto: bzi.ro)

Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu, ii cere afaceristului daune de 21.000.000 de euro pentru ca acesta a turnat-o la Securitate.

(foto: bzi.ro)

Joi dimineata, la Tribunalul Bucuresti a inceput procesul intentat de Paraschiva Silaghi lui Voiculescu.

Potrivit evz.ro, femeia ii cere afaceristului roman daune morale de 21 de milioane de euro pentru ca i-a afectat imaginea dupa ce versorul sau a turnat-o la Securitate.

Dan Voiculescu nu a ezitat prea mult si a deschis si el un proces civil impotriva lui Silaghi. El cere daune de 136.000 euro.

„Jigneste justitia incontinuu, nu se poate treaba asta.136 de mii de euro pentru ca m-a parat la Securitate, eu trebuie sa platesc treaba asta, nu am stiut ca trebuie sa platesc”, a spus Silaghi la prima infatisare, potrivit sursei citate.

Se pare ca in perioada in care Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea nu i-a menajat deloc pe membrii familiei sale, turnandu-i chiar si pe acestia. Paraschiva Silaghi spune ca parintii ei au facut si inchisoare din cauza verisorului sau, pentru ca i-a turnat la Securitate ca aveau valuta.

author avatar
Andra Nesu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger