AcasăNewsVerificari la un hotel de lux din Capitala

Verificari la un hotel de lux din Capitala

Hotel Marriott

Pe langa turistii romani si straini, pragul unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti – Marriott- a fost trecut, in prima parte a zilei de joi, si de catre reprezentanti ai legii.

UPDATE: Din directia Politiei Romane aflam ca in cazul de fata sunt cercetate doua persoane fizice si una juridica. Potrivit realitatea.net, doi directori ai unitatii – ambii cetateni straini – au ajuns la audieri.

Mai exact de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, dar si de politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice, din cadrul Inspectoratului General al Politiei.

Pe scurt, lucrurile arata astfel – avand suspiciuni in privinta existentei unor probleme de natura fiscala, procurorii au cerut Tribunalului Bucuresti autorizatie pentru a face perchezitii. Iar odata ce au primit aceasta unda verde, au venit la Marriott, pe Calea 13 septembrie, din Capitala, pentru a face perchezitii la sediile sociale ale firmelor SC S. SRL si SC SCHG SRL, aflate in incinta hotelului de cinci stele.

Actiunea de joi are drept scop, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al procurorilor, ridicarea unor documente financiar contabile si a unor inscrisuri. „Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca, in perioada 2008 – 2015, in documentele contabile ale SC S.C.H.G. SRL, au fost inregistrate cheltuieli cu dobanzi si pierderi din diferente de curs valutar, in baza unui contract de imprumut incheiat cu SC S. SRL, cu justificarea falsa ca acest contract este garantat de Statul roman, fapt care a condus la diminuarea impozitului pe profit datorat bugetului de stat cu suma de 7.581.113 lei( echivalentul a aprox. 1.685.000 EURO)”, precizeaza sursa citata, adaugand ca in vizorul procurorilor au intrat trei persoane, care sunt suspectate de evaziune fiscala in forma continuata.

sursa foto: da.zf.ro

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger