AcasăNewsVerificari la domiciliul autorului atacului din Franta

Verificari la domiciliul autorului atacului din Franta

Ancheta in cazul masacrului din orasul francez e in plina desfasurare si ar fi inclus deja o prima perchezitie la domiciliul soferului autocamionului.

La o zi de cand francezul cu origini tunisiene a semanat groaza, intrand cu un camion de marfa intr-o zona plina cu sute de oameni veniti sa se plimbe si sa urmareasca artificiile pregatite pentru Ziua Nationala a Frantei, investigatorii parcurg etapele necesare scoaterii la lumina a conditiilor in care s-a produs atacul sangeros.

In aceasta dimineata, anchetatorii s-au oprit la domiciul suspectului – despre care s-a aflat ca a fost impuscat mortal, noaptea trecuta, de catre fortele de ordine care au intervenit in incercarea de a limita proportiile dezastrului. Soferul ar avea 31 de ani si locuia in orasul in care a avut loc tragedia de proportii, potrivit France24. Iar investigatorii au ajuns la domiciliul sau , din cate mentioneaza aceeasi sursa, foarte probabil ghidandu-se dupa adresa gasita pe o serie de documente despre care s-a spus ca ar fi fost identificate in masina-groazei.

 

 

216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger