AcasăNewsVerificari la Centrul de Transfuzii Craiova. Suspiciuni grave in dreptul a doi...

Verificari la Centrul de Transfuzii Craiova. Suspiciuni grave in dreptul a doi angajati

Pe fondul decesului a doi pacienti internati la un spital craiovean, dupa ce au orimit sange prin transfuzie, la sediul Centrul de specialitate din Craiova s-au prezentat, miercuri, oamenii legii, care au facut verificari.

In timpul perchezitiilor s-au ridicat inscrisuri considerate a fi relevante anchetatorilor, pentru ca apoi sa se ia decizia sa fie duse la audieri doi angajati ai institutiei. In cazul de fata exista suspiciuni privind „presupuse fapte de coruptie” ce planeaza in cazul a doi angajati de la Centrul de Transfuzii, inclusiv un asistent medical. Care ar fi profitat, pur si simplu, de disperarea unor oameni.

De altfel, reprezentantii DGA-ului au anuntat, prin intermediul unui comunicat, „prinderea in flagrant a lui M.C.C., asistent medical in cadrul unui centru de transfuzii din Craiova, in timp ce primea suma de 200 lei de la un investigator sub acoperire, pentru a furniza doua unitati de sange necesare unui pacient in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale„.

Totodata, se mentioneaza ca „in cursul lunii martie 2017, M.C.C. in colaborare cu O.M.G., registrator la aceeasi unitate medicala, pe fondul lipsei de sange necesar interventiilor chirurgicale, a primit in repetate randuri, de la investigatori sub acoperire ai D.G.A., diferite sume de bani pentru a facilita obtinerea respectivelor unitati de sange„.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger