AcasăNewsVerificari la "Bagdasar Arseni", in cazul pilotului ranit. Sotia: Nu am ce...

Verificari la „Bagdasar Arseni”, in cazul pilotului ranit. Sotia: Nu am ce sa le reprosez medicilor!

Sotia lui Marian Cojocaru alege sa nu arate cu degetul catre doctori, desi, dupa ce s-a aflat ca testele au indicat faptul ca in organismul sotului sau au fost detectate doua bacterii – de obicei considerate intraspitalicesti, responsabilii fac verificari la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitala, unitatea medicala in care a fost transferat pilotul dupa accidentul suferit saptamana trecuta.

La randul sau cadru medical, femeia nu uita ca doctorii au fost cei care i-au salvat viata barbatului ei, ajuns in spital dupa un accident de paramotor produs la Comana. „Va spun un singur lucru: medicii de aici din spital pana la urma i-au salvat viata sotului meu, au facut absolut tot ce se poate, nu am ce sa reprosez”, a subliniat femeia, amintind ca bacteriile depistate in organismul sotului sau sunt foarte rezistente la antibiotic.

Astfel ca, in cursul acestei dimineti, partenera de viata a pilotului a pus accent doar pe pasii care trebuie parcursi catre transferul barbatului intr-o clinica din afara tari, in speranta ca astfel va avea parte de „un tratament mult mai bun din punct de vedere pulmonar”. Odata ce specialistii au stabilit ca pilotul poate fi transferat, acum se asteapta un raspuns de spitalul la Viena, urmand ca pacientul sa ajunga „cel mai probabil la AKH”, din cate a marturisit sotia sa.

In tot acest timp, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica, dar si de la Inspectia Sanitara fac verificari la unitatea medicala bucuresteana.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger