AcasăNewsVerificari in Capitala si patru judete/"achizitii fictive de lingouri de aluminiu"

Verificari in Capitala si patru judete/”achizitii fictive de lingouri de aluminiu”

O actiune comuna a politistilor din Olt si a colegilor lor din Capitala si alte trei judete in care au loc, incepand de dimineata, cateva zeci de perchezitii, respectiv Dolj, Ilfov si Brasov este menita sa stranga informatii si eventuale probe utile politistilor care investigheaza un dosar in care au banuieli in privinta savarsirii unor nereguli de natura financiara.

Concret, oamenii legii fac nu mai putin de 20 de verificari, la mai multe adrese de pe raza Bucurestiului si a celor patru judete mentionate, intr-un dosar in care ancheta vizeaza posibile fapte de evaziune fiscala, cu un prejudiciul adus statului, din cate transmite IPJ Olt, de peste 7 milioane de lei.

Se poate spune ca in atentia politistilor a intrat, in principal, un administrator de firma. „Din cercetari a reiesit ca, administratorul unei societati comerciale ar fi evidentiat in contabilitate achizitii fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantoma” si nu ar fi inregistrat, in intregime, veniturile obtinute”, anunta politistii din Olt, intr-un comunicat.

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger