AcasăNewsVerificari de amploare la suspecti de braconaj/40 de mandate de aducere

Verificari de amploare la suspecti de braconaj/40 de mandate de aducere

Inca de la primele ore ale zilei, politistii buzoieni au pornit la „pescuit” probe si date esentiale solutionarii unui dosar in care exista suspiciuni in privinta unor fapte de braconaj pisciol.

Se vor face nu mai putin de 37 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi pescuit incalcand legea, dar si ca ar detine fara drept unelte de pescuit, printre care plase monofilament, din cate anunta IPJ Buzau.

Pe langa domiciliile perchezitionate, actiunea de marti va include si verificari pe luciul apei, mai exact pe lacurile de acumulare din judetul Buzau aflate pe albia raului Siret, in vederea prevenirii si a combaterii acestor nereguli. Odata incheiate cercetarile de teren, 40 de persoane urmeaza sa ajunga la audieri, la sediul Politiei.

Pana la momentul de fata, oamenii legii au ajuns la concluzia ca suspectii ar fi pescuit si vandut fara drept peste si „ar fi detinut la locuintele lor si pe lacurile de acumulare plase si unelte de pescuit, fara drept, în perioada 9 aprilie -8 iunie a.c., fiind interzis pescuitul oricarei specii de peste”.

sursa foto: giurgiuonline.net

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger