AcasăNewsVergil Chiţac, primarul Constanţei, se apără, în faţa dezastrului de la spital:...

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, se apără, în faţa dezastrului de la spital: „Au avut tot ceea ce a fost nevoie”

vergil chitacVergil Chiţac, primarul Constanţei, se apără, în faţa dezastrului de la spital: "Au avut tot ceea ce a fost nevoie"

Primarul din Constanța, Vergil Chiţac, a vorbit despre starea spitalului unde au murit 7 oameni, în urma incendiului de vineri. Edilul a dat asigurări că unitatea spitalicească se afla în condiţii bune.

Totuşi, Chiţac a admis că au fost găsit, în februarie, câteva nereguli la spital, dar tot el precizează că problemele fuseseră rezolvate.

Primarul Constanţei spune că a suplimentat puterea electrică

Spitalul a cărei Secţie ATI a luat foc vineri, 1 octombrie, a fost verificat ultima oară în luna februarie. Reprezentanţii ISU spun că au fost depistate nereguli.

Comandantul ISU Dobrogea a confirmat faptul că la controlul efectuat în luna februarie 2021 la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa au fost depistate mai multe nereguli.

Au avut tot ceea ce a fost nevoie de la alimente până la alimentare cu energie electrică, oxigen. Anul trecut, pentru că a fost necesar oxigen, am mai cumpărat în plină iarnă o butelie de oxigen ca să avem în tot spitalul, că iniţial era doar la ATI.

Am suplimentat puterea electrică cu ajutorul ENEL-ului, de la 65 la 105 kilowatti tocmai ca să nu fie probleme.

ISU a venit în control, a constatat anumite nereguli, orice control constată nereguli, a lăsat o fişă, spitalul şi-a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis toate documentele către ISU”, a Vergil Chiţac.

Şeful ISU nu a ştiut să precizeze ce fel de nereguli au fost constatate, dar a spus că deficienţele trebuiau remediate până la finalul acestui an.

author avatar
Andrei Ștefan
439 afisari

3 COMENTARII

  1. Crezi cs exista posibilitatea asta in spitalele din Romania pnl ist ipocrit care te ai dus infect printre cetateni de ai facut prapad ,stii tu cand!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger