AcasăNewsVerdictul in cazul Adrian Nastase, amanat

Verdictul in cazul Adrian Nastase, amanat

Adrian Nastase ar fi trebuit sa afle, luni, daca primeste un spor de pedeapsa la condamnarea la inchisoare cu executare.

Judecatorii ar fi trebuit sa judece cererea de contopire a pedepselor in dosarele „Trofeul Calitatii” si „Zambaccian”, dar verdictul a fost amanat pentru 28 aprilie.

Prezent la proces, Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase, a recunoscut, pentru digi24.ro, ca momentul este unul extrem de dificil atat pentru Adrian Nastase, cat si pentru intreg clanul Nastase, dar exista sperante ca fostul premier va fi eliberat pana la sfarsitul verii.

In legatura cu un posibil spor de pedeapsa pe care ar urma sa-l incaseze Adrian Nastase, fiul acestuia a precizat ca „totul este la aprecierea judecatorului. Sigur ca noi ne dorim sa nu fie deloc sau poate un spor cat mai mic, dar judecatorul va decide in functie de ce va vedea la dosar”.

Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „Zambaccian”, pentru luare de mita, si la doi ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „Trofeul calitatii”, condamnare din care a efectuat opt luni de detentie inainte de a fi eliberat conditionat.

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger