AcasăNewsVerdictul in “Dosarul Zambaccian”, amanat pentru 6 ianuarie! Adrian Nastase, LIBER de...

Verdictul in “Dosarul Zambaccian”, amanat pentru 6 ianuarie! Adrian Nastase, LIBER de Sarbatori!

Verdictul in cazul lui Adrian Nastase a fost amanat pentru data de 6 ianuarie a anului viitor, au decis, joi seara, magistratii instantei supreme. Astfel, sotii Nastase vor petrece Sarbatorile in libertate.

Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana, vor petrece Craciunul acasa, dupa ce magistratii au decis ca sentinta in “Dosarul Zambaccian” sa fie amanata pentru ziua de 6 ianuarie, informeaza rtv.net.

Magistratii de la Inalta Curte au judecat, joi, un nou termen in dosarul Zambaccian, insa judecatorii au decis ca sentinta definitiva sa fie pronuntata abia la inceputul anului viitor. Procurorii au cerut pedepse de peste trei ani cu executare pentru Adrian si Dana Nastase.

“Eu sunt  pregatit psihic doar pentru achitare pentru ca asa mi s-ar parea normal. Celelalte variante nu am de ce sa le iau in considerare acum. Mi-am dat seama cat de firava e acuzarea si din punct de vedere al aspectelor juridice. Imi e foarte greu sa fac pariuri cu sentinte in legatura cu mine. Doar daca s-ar da o sentinta de pedeapsa cu spanzurarea m-ar soca”, a declarat Adrian Nastase, joi, dupa ce judecatorii s-au retras pentru deliberare.

In martie 2012, un complet de trei judecatori de la Curtea suprema l-a condamnat pe Adrian Nastase la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si l-a achitat pentru infractiunea de luare de mita.

Tot atunci, magistratii au mai decis si achitarea sotiei lui Adrian Nastase, Daniela Nastase, pentru infractiunile de complicitate la luare de mita si pentru spalare de bani si condamnarea la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru participatie improprie la folosirea la autoritatea vamala de documente false.

Citeste si:

Clipe grele pentru familia Nastase! Procurorii vor sa-i vada dupa gratii

author avatar
Alina Costache
1.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger